Culicat - workshops

workshops

Culicat organiseert eenmalige workshops voor gezelschappen van 6 tot 10 personen. Na ontvangst in onze keuken met een welkomstdrankje, krijgt u een uitleg over gerechten. Daarna gaat u in kleine groepjes aan de slag. Aansluitend wordt er gezamenlijk gegeten, waar u alle mogelijkheden krijgt om elkaar vragen te stellen. Na afloop krijgt u een set recepten mee naar huis.

De workshops zijn gericht op kleine groepen als vrienden, familie maar ook collega’s. U kunt individueel inschrijven voor de workshops, maar met een eigen groep kunt u zelf een onderwerp en datum bepalen. In overleg met de groep krijgen de workshops een thema als bijvoorbeeld de Italiaanse keuken, de Thaise keuken maar ook een vis- of wildmenu of een kinderworkshop behoort tot de mogelijkheden.

De kosten van de workshops variëren, afhankelijk van het thema, tussen de 42,50 en 65,=. Alle prijzen zijn inclusief welkomstdrankje, maaltijd, recepten, karaf huiswijn, koffie en/of thee na afloop en gebruik van schorten. De workshops duren ongeveer 3 uur. Het is mogelijk de workshops uit te breiden met bijvoorbeeld een wijnproeverij.

Kijk op de culicatagenda voor het actuele programma of neem contact op voor de mogelijkheden.