Workshops najaar 2015/winter 2016

Wild – 55,=

Maak een verrassend menu met gans, haas en ree. Leuk voor de feestdagen!

Italiaanse keuken – 42,50

Maak kennis met de overheerlijke streekkeuken van Italië. In deze tijd van het jaar kiezen we voor wat stevigere winterkost met bijvoorbeeld een mooie risotto en geurige paddenstoelen en truffel.

Pasta & ravioli – 42,50

Leer pasta maken zoals de Italiaanse mamma die maakt. Maak zelf de vulling en leer de verschillende vormen van gevulde pasta maken.

Tapas – 45,=

Maak kennis met de culinaire tradities van zuidelijk Europa. Niet alleen Spanje, maar ook specifiek het Baskenland, Griekenland en noord-Afrika kennen zo hun eigen hapjescultuur.

 

Alle prijzen zijn per persoon, inclusief welkomstdrankje, maaltijd, recepten, water/sap, karaf huiswijn, koffie en/of thee na afloop en gebruik van schorten. De workshops duren ongeveer 3 uur.

 

Neemt u contact op voor beschikbare data en mogelijkheden.