Culicat - handig

handig om te weten

Sinds mijn jeugd ben ik al geïnteresseerd in koken en alles wat met voedsel te maken heeft. In mijn zoektocht naar meer kennis en techniek heb ik in 2008 besloten een koksopleiding te volgen en meer werk van mijn hobby te maken. Sindsdien houd ik me professioneel bezig met voedsel en wijn, want mijn koksopleiding heb ik ondertussen aangevuld met een wijnbrevet.

Ik probeer met zo puur mogelijke producten te werken, duurzaam, lokaal en ambachtelijk geproduceerd. De opdrachten zijn altijd uiteenlopend; van het koken van priv├ędiner voor 10 personen tot het organiseren van diners voor 60 personen, maar ook het delen en overdragen van kennis over eerlijk eten aan volwassenen en kinderen door middel van lessen en workshops.

De afwisseling maak het boeiend en zorgt ervoor dat ik nog steeds meer wil leren en weten. Ik hoop dat ik anderen net zo enthousiast kan maken voor de pure keuken!

 

Carla Wijnnobel